Ο ΑΤΙΜΟύΛΗΣ σας γνωρίζει με το όνομά σας και εξυπηρετεί κάθε ανάγκη σας με φροντίδα και ιδιαίτερη προσοχή. Είμαστε κοντά σας ώστε να επιλέξετε τη συσκευή που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής σας και στα χρήματα που επιθυμείτε να διαθέσετε!

Ο ΑΤΙΜΟύΛΗΣ διασφαλίζει την ποιότητα στην εξυπηρέτησή σας και έχει όλες τις λύσεις!

Ευέλικτες Δόσεις
Φροντίζουμε για τη διευκόλυνσή σας παρέχοντας ευέλικτες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας για την αποπληρωμή των συσκευών που αγοράζετε. Οι δόσεις κυμαίνονται ανάλογα με το ύψος της αγοράς σας.

Μεταφορά, Εγκατάσταση και Συντήρηση Συσκευών
Όλα τα καταστήματά μας παρέχουν μεταφορά εντός δικτύου, των ηλεκτρικών συσκευών που επιλέγετε. Το ειδικά εκπαιδευμένο επιτελείο μας, μεταφέρει, τοποθετεί και ενεργοποιεί όλες τις συσκευές ώστε να τις βρείτε έτοιμες για χρήση στο δικό σας χώρο!

Για ηλεκτρονικές συσκευές όπως τα κλιματιστικά και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα καταστήματά μας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης!

Φύλαξη Συσκευών
Ο ΑΤΙΜΟύΛΗΣ μπορεί να φροντίσει για τη φύλαξη των ηλεκτρικών σας συσκευών έως ότου ο χώρος σας είναι έτοιμος. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να επωφελείστε από τις περιοδικές προνομιακές τιμές μας και τις εκπτώσεις και να παραλαμβάνετε τα προϊόντα όποτε σας βολεύει.

Εγγύηση και Αποκατάσταση Βλάβης
Ο ΑΤΙΜΟύΛΗΣ παρέχει όλες τις εργοστασιακές εγγυήσεις που δίνονται από κάθε επώνυμη φίρμα. Παράλληλα, φροντίζουμε για την άμεση αποκατάσταση κάθε βλάβης και εάν αυτό δεν είναι εφικτό, αντικαθιστούμε τη συσκευή σας με καινούργια!

Λίστα Γάμου
Σε όλα τα καταστήματά μας σας παρέχετε η δυνατότητα να αποκτήσετε τις καλύτερες συσκευές για το σπίτι σας, δημιουργώντας μια λίστα γάμου για τους καλεσμένους σας. Εμείς συγκεντρώνουμε το ποσό και εσείς επιλέγετε τα ηλεκτρικά των ονείρων σας!

Ανακύκλωση Συσκευών
Παράλληλα με την αγορά σας, αναλαμβάνουμε την παραλαβή και ανακύκλωση της παλιάς σας συσκευής! Συμβάλλουμε σε ένα καλύτερο περιβάλλον συλλέγοντας και αποστέλλοντας όλες τις παλιές συσκευές σε εργοστάσια ανακύκλωσης, αποσυναρμολόγησης και απορρύπανσης. Φροντίζουμε με αυτό τον τρόπο μαζί σας για ένα καθαρό περιβάλλον και για την εξοικονόμηση ενέργειας των πρώτων υλών.