Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής που υποστηρίζονται μέσα από το www.atimoulis.gr, για να πραγματοποιείτε τις αγορές σας! Επιλέξτε τον τρόπο που σας ταιριάζει.

1.Με αντικαταβολή

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της αγοράς σας μετρητοίς κατά την στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας.

 

2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση χρημάτων σε κάποιον από τους παρακάτω αριθμούς λογαριασμών. Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και ως αιτιολογία, ο αριθμός παραγγελίας σας. Το αποδεικτικό της κατάθεσης, φυσικής κατάθεσης ή e-banking, θα πρέπει να το αποστείλετε στο info@atimoulis.gr

 

3. Με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας σας με πιστωτική ή χρεωστική ή prepaid κάρτα, ολοκληρώνεται σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την Alpha Bank, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής σας. Θα πρέπει να είστε ο νόμιμος κάτοχος της κάρτας ώστε να προχωρήσετε στη συναλλαγή. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση από τα συστήματα του atimoulis.gr. Το atimoulis.gr έχει πρόσβαση μόνο στα στοιχεία έγκρισης της συναλλαγής που παρέχει η Alpha Bank. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει κάθε φορά που κάνετε μια νέα αγορά με χρήση κάρτας να δίνετε εκ νέου τα στοιχεία της.

Αποδεκτές Κάρτες
H υπηρεσία «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank υποστηρίζει οποιαδήποτε πιστωτική (credit), χρεωστική (debit) ή προπληρωμένη κάρτα (prepaid) των διεθνών σχημάτων VISA, MasterCard, Maestro, American Express, Diners καθώς και πληρωμή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.
Πρόγραμμα Ατόκων Δόσεων
Μέσω της υπηρεσίας «Alpha e-Commerce» με χρήση καρτών παρέχεται στους πελάτες τoυ e-shop μας η δυνατότητα πληρωμής του ποσού κάθε συναλλαγής σε άτοκες μηνιαίες δόσεις.  Το πρόγραμμα ισχύει για επιλεγμένες κάρτες εκδόσεως Ελληνικών Τραπεζών, ενώ το ελάχιστο και μέγιστο ποσό συναλλαγής και αντίστοιχα το πλήθος των δόσεων που αντιστοιχεί στο εκάστοτε ποσό καθορίζεται από το atimoulis.gr, σύμφωνα με την εμπορική πολιτική.

 

4. Μέσω Paypal (Visa, Mastercard και Αmerican Express).


5. Πληρωμή στο Κατάστημα

 

 

πιστωτικές-χρεωστικές κάρτεςmasterpass