Δωρεάν Αποστολή, για παραγγελίες άνω των 100.00 €

 • Εντός Αθήνας
  Η αποστολή  προϊόντων με αξία άνω των 100€ γίνεται από φορτηγό της εταιρείας μας και ΔΕΝ επιβαρύνεται οικονομικά.

*Σε περιπτώσεις ψυγείου-ντουλάπας καθώς και σε ψυγειοκαταψύκτες διαστάσεων 2,00mx75cm η παράδοση θα γίνεται δωρεάν έως την είσοδο της πολυκατοικίας. (Σε περίπτωση χρήσης γερανού για την παράδοση το ποσό ανέρχεται στα 80ευρώ+ΦΠΑ, ποσό το οποίο καταβάλλεται στον χειριστή του γερανού.)

 • Εκτός Αθήνας
  Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με μεταφορική εταιρεία μέχρι τις  τοπικές αποθήκες τους απ’ όπου γίνεται και η παραλαβή. Το κόστος μεταφοράς εξαρτάται από την περιοχή παράδοσης και τον όγκο της παραγγελίας.

Χρεώσεις Αποστολής, για παραγγελίες κάτω των 100.00 €

 • Εντός Αθήνας
  Η αποστολή  προϊόντων με αξία κάτω των 100€ γίνεται από φορτηγό της εταιρείας μας και το κόστος μεταφοράς είναι 5 ευρώ.
 • Εκτός Αθήνας
  Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με μεταφορική εταιρεία  μέχρι τις  τοπικές αποθήκες τους απ’ όπου γίνεται και η παραλαβή. Το κόστος μεταφοράς εξαρτάται από την περιοχή παράδοσης και τον όγκο της παραγγελίας.


Παραλαβή από το κατάστημα

Επίσης, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημά μας αφού έχουμε συνεννοηθεί και επιβεβαιώσει τη διαθεσιμότητα ή την άφιξη των προϊόντων της παραγγελίας σας.

 

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινώς τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

Κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή  10:00 – 21:00 και  Σάββατο 10:00 – 15:00. Για διαφορετικές ώρες, κατόπιν συνεννόησης.

Όλα τα προϊόντα παραδίδονται εντός χρονικού διαστήματος μίας(1) έως δέκα(10) ημερών. Σε περίπτωση καθυστέρησης,  ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210.5747669 ή στο email info@atimoulis.gr